ARHIIV

29/08/2014

Pulmasoeng/ Hääkampaus

Ma nimetan end tihti vanamoeliseks, seda ka pulmasoengu koha pealt. Olen alati ette kujutanud, et minu pulmasoeng võiks olla kinni pandud pidulikus stiilis krunn. Juuste värvimise koha pealt jään veel neitsiks, olen praegu brünett ja olen ka pulmas sama värvi juustega.

Kindlasti soovin juustesse ka loori, kuid ma ei tea veel, kas seda soengu peale või ainult näiteks krunni alla. Silma on jäänud ka kaunid klambrid ja ehted juustesse.

Otsisin internetist (Google.fi) inspiratsiooni-pilte, mille järgi mina enda pulmasoengut soovin lasta teha:
[Translate]


Minä sanon itseensä usein vanhanaikaiseksi, sitä myös hääkampauksen suhteen. Olen aina kuvittellut, että minun hääkampaus saisi olla kaunis nuttura-tyylinen. Hiusten värjäämisen suhteen olen vieläkin neitsyt, minulla on hetkellä tummanruskeat hiukset ja niin ovat myös mun häissä.


Haluan myös käyttää häissäni huntua, mutta en osaa päättää, että laittaisnko sen kampauksen päälle vaan nutturan alle? Tykkään myös erilaisista hiuskoruista.


Laitoin tähän idea-kuvia, millaisten kuvien peruustella haluan myös itselleni matalan nutturan.

3 comments:

 1. Musta tuo huntu nutturan alla on jotenkin kivempi. Itselläni ei huntua ollut. Tuntui vain, että se on liikaa.

  Minä halusin suttuisen/sotkuisen/sekaisin olevan kampauksen kera nutturan. Ja sainkin mielestäni ihan täydellisen ja hääpäivänä aikalailla väritkin oli poissa, joten fiilis oli aika naturelle. Ja hääpaikka keskellä metsää järven rannalla <3 Yhden kuvan löydät tämän linkin takaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä tykkään nimenomaan sellaisesta hillitystä nutturasta, mutta jokaiselle sopiikin eri tyyli. Ehkä joo, se huntu nutturan alla onkin parempi vaihtoehto! :)

   Delete
  2. Mulle meeldib pilt nr.7

   Delete