ARHIIV

06/07/2014

Kunagi Otepää seikluspargis

Käisime paar aastat tagasi Otepääl seikluspargis. Päris lõbus oli. Leidsin pildid, millelt näen kui osav ma olin:


Nägin esimest korda elus nii jubedat hoiatussilti (ja kui märkasime, et osad ei saanud ka sellest hoiatusest aru, siis ma ei tea...):


Ja mina muidugi hulljulge tahtsin katapulti proovida. Ühest korrast aitas. Enam ei proovi. Sellest on isegi video, kus ma kriiskan ja kiljun nagu viimast päeva:


2 comments:

  1. Naersin kõht kõveras :D Minu seikluspargi mälestus on see, et passisin tund aega kõige kõrgemal "atraktsioonil" ja ei julgenud edasi minna, ytlesin sellele abi-mehele et ma kukutan end alla et tule päästa mind siis ja suurest hirmust oleks peaaegu püksi teinud. Lõpuks ikka sain kuidagi ära ronitud, aga värisesin mitu tundi veel. Ja kahetsen, et katapulti ei proovinud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pärast katapulti värisesin ma ka mitu tundi ja kolm päeva selg ja kael valutasid. Not fun.

      Delete