ARHIIV

09/06/2014

Nädala väljakutse: 700 hüpet TEHTUD!

Nädala väljakutse: 700 hüpet

Lühike kokkuvõte:

1. Päev - Higimull otsa ees, aga sain tehtud. Hüppasin 100 hüpet järjest ja siis umbes 1 minut puhkasin, päris ränk trenn. Ega ma ei arvanudki, et see lihtne on. Ma ei tea iga kord kui juba 92-s hüpes, siis see hüppenöör takerdub jalgadesse.
Õhtul jooksin veel 8 kilomeetrit.

2. Päev - Tõeline mina. Sõin kenasti kolm šokolaadi ja siis õhtul kell 22 tuli mulle meelde need 700 hüpet, millega ma polnud veel alustanudki. Sääred olid veidike krampis, arvatavasti eelnevast päevast. Ning päris valus on paljajalu hüpata kui see tugev kumm vastu varbaid vahepeal käib... No täisjalaga hüppan ja vahepeal lihtsalt enam ei jaksa, siis läheb ikka sassi. Üritasin seekord 150 hüpet korraga teha. Aga ikka päris raske asi on see hüppenööriga hüppamine. Pärast viimaseid hüppeid hakkasin juba mõtlema, et millepärast ma sellise väljakutse endale valisin... Aga tundub, et kehale mõjub, sest kõhulihased olid pärast hüppeid päris tundlikud.

3. Päev - Olin targem ja sundisin end kohe hommikul hüppama. Pooled hüpped jätsin õhtuks. Sääred on küll kanged kuidagi. Isegi joosta (7 km) oli raskem kui varem. Aga väga hea tunne, et jälle tehtud sain.

4. Päev - Täna oli täielik puhkepäev. Lihtsalt sellepärast, et käisime õhtul 4 tundi mööda poode ja üritasime kõik vajalikud asjad ära osta (jahust peokingadeni). Pärast seda lausa põlved valutasid ja ei viitsinud ma end hüppamisega piinata.

5. Päev - Jälle ma ei hüpanud. Sõbranna külla tulekuga ununes hüppenöör sootuks. Aga puhkepäevaks ma siiski seda ei nimetaks, nimelt jooksin ~16 kilomeetrit.

6. Päev - Hüppasin. Oli juba kergem. Osad hüpped 50 korraga ja lõpus 100. 

7. Päev - Täiesti tavaline päev, läksin õhtul jooksma ja muidugi, siis kui 8 km olin ära jooksnud, tuli meelde, et mul on veel hüpped tegemata. Ja ega ma nüüd öösel kodus hüppama ei hakanud, nii et kahjuks jäigi tegemata. 

Tulemus: 4/7 TEHTUD!

Ikkagi üle poole nädalast hüppasin. Ilma selle väljakutseta poleks ma võibolla üldse hüppenööri puutunudki.
Kuna hüppenööriga sain toas hüpata, siis halb ilm ei mõjutanud seda väljakutset üldse. Kui ainult selle võrra, et vihmaga olin niisamagi laisem.

Soovitusi hüppenööriga hüppamiseks:
- Pane selga toetav spordirinnahoidja
- Varu ruumi
- Tuuluta samal ajal tuba või hüppa õues
- Ära joo vahetult enne hüppamist väga palju vett, muidu kuuled kuidas loksub...

No comments:

Post a Comment