ARHIIV

18/05/2014

Sõbranna sünnipäev ja postitants

Eile pidasime mu parima sõbranna sünnipäeva.
Päevakavas oli meil postitantsu tund, mis oli väga lahe. Kuna meie tüdrukute seltskonnal oli privaattund ja meie teemaks olid kontsad, siis olime ka riietunud vastavalt.

Pärast trenni oli meil aga mitu tundi aega puhata enne õhtust pidu, aga ma olin lausa nii väsinud, et oleks vist magama jäänud. 
Esimest korda elus ma ei jaksanud isegi öösel klubis tantsida. Ma olin lihsalt nii väsinud.

Täna on mul tunne nagu auto oleks minust üle sõitnud, lihased on nii valusad.
Väga tõhus trenn.

3 comments:

 1. Lisan veel,
  et mul olid viis päeva käe/õlalihased väga valusad...

  ReplyDelete
 2. Mõned aastad tagasi käisime tüdrukuteõhtu raames postitantsutrennis, Väga lahe oli! Õpetaja tegi meist video ka... see oli pigem humoorikas kui seksikas, kenade tantsijate asmel oli seal rohkem nagu kari tuigerdavaid eitesid, aga mis siis, lõbus oli ikkagi! Järgmisel hommikul enam nii lahe polnud... PS! lahedas kohas on D. tordi peal küünlad :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mina enda kunstilise-pilguga panin need küünlad sinna :D

   Delete