ARHIIV

05/05/2014

Jaga oma blogi ja miks MINA kirjutan blogi?

Avastasin, et ma olen juba üle kahkeksa kuu seda blogi kirjutanud, kuid polegi veel otseselt kirjutanud sellest, et miks ma üldse blogin.

Algselt mõtlesin, et pean seda blogi justnimelt oma sugulaste jaoks, sest enamvähem kõik elavad Eestis. Lihtne näidata lapsi ja tegemisi, ei pea kõikidele helistama ja sama juttu rääkima.

Nüüd tunnen, et kirjutan blogi siiski rohkem nagu enda jaoks, mitte ainult ei lisa pilte lastest. See on selline "oma" hetk. Tavaliselt söön šokolaadi samal ajal või pikutan juba voodis.

Blogi kirjutades mõtlen ja analüüsin ennast, samas sealt on hea oma päriseluga jätkata. Tihti mõne hala-postituste järel tunnen, et no nii, homme on parem ja tegusam päev. Kogun ennast. Mõni tekst on nii negatiivne, et on lausa tunne, et kustutan selle hiljem ära, aga tol hetkel on hea end vähemalt mingil moel välja elada. 

Teinekord on hea enda mõtted mustvalgelt kirja panna. Ma üritan siiski ka palju huvitavamaid asju (kui mu argielu) ja ideid siia blogisse lisada, sest olen märkanud, et mu blogil on mõned lugejad, keda ma isiklikult ei tunne. 

Tooteid ma ei viitsi enda blogis eriti reklaamida, välja arvatud kui ma just seda tõesti huvitavamaks või paremaks pean. Igapäeva riietusest ja meigist pilte ma ei viitsiks ammugi teha. Siit blogist mingit tühist klatši ka arvatavasti ei leia, ma parem helistan kellelegi ja klatšin siis telefonis kui ikka häda käes. 

Tahaksin õppida kasutama oma fotokat paremini, et ilusamaid pilte teha, aga pole ikka veel eriti aega olnud selle jaoks. Samuti tahaks ka videopostitusi (ilma youtubeta) teha, kuid siin blogspotis ma seda teha ei oska. Ei teagi kas jõuan selle selgeks saada.

***
Loen unetutel hetkedel vahest ka teiste blogisid.
Kui kirjutad blogi, siis jaga oma blogiaadressi näiteks kommentaarina.

3 comments:

 1. http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi/

  Olen Tallinast 12 aastat tagasi Soome kolinud, nûûd juba peaaegu 27 aastane naine. Kirjutan soome keeles, enda elust, 1 aastasest tûtrest, reisimisest ja paljust muust.Teretulemast lugema :)

  ReplyDelete
 2. www.liisan-silmin.blogspot.fi

  Olen pärast pikemat aega Soomes elamist tagasi Eestisse kolinud, kuid hakkasin pidama hiljuti blogi soomekeeles, et mitte keelt ära unustada. Kirjutan kõigest, enamjaolt praegusel hetkel kaalulangetusest.

  ReplyDelete
 3. http://mskiku.blogspot.com

  ReplyDelete