ARHIIV

17/03/2014

Vastan teie küsimustele!

Kuna blogilista.fi lehelt näen, et mu blogil on mõned püsilugejad tekkinud, siis mõtlesin, et teen lähinädalal postituse, kus vastan TEIE - lugejate küsimustele.

Blogi paremal servas: Kontakt -> kirjuta mulle oma küsimus!

Või jäta lihtsalt oma küsimus siia kommentaarina.

Vastan küsimustele oma sünnipäeval 29. märtsil.

Tänane päev... ehk eilne juba... Oli päris mõttetu. Mul oli nõme tuju ja meeletu väsimus. Öine imetamine blabla... Igatahes olin diivanil teki all kogu päev. Lõpuks jäin Lennartiga lõunaunele ja siis... keegi naaber hakkas jälle akutrelliga mu ajusid välja puurima. Selline tunne. Tore äratus.

Õhtu oli sama sisukas kui hommik... Mitte midagi ei teinud. Isegi süüa ei teinud.

Lõpuks vaatasin albumist vanu pilte. Sõin Fazeri šokolaaditahvli üksi ära. Tönnisin. Ja koristasin. Siis sai alles parem. Ainult, et kell on juba öösel 1:05 ja Lennartil pole und...


No comments:

Post a Comment