ARHIIV

05/01/2014

Reisiväsimus ehk koduigatsus

Käes on juba aasta 2014.

Pärast 2-nädalast reisi on päris mõnus lõpuks kodus olla. Pole lihtne kohvritega mööda Eestit ringi reisida. (Ja kahe lapsega.) Päev enne koju tulemist olin juba eriti stressis kogu reisist, olingi tegelikult valmis juba kas või päev varem koju tulema ja laevapiletid ümber broneerima. Minu temperament võttis minust taaskord võimu. (Sellele eelnes muidugi suhteliselt magamata öö.) Õnneks pärast saunas-vanniskäiku olin juba maha rahunenud.

Need kaks nädalat tegelikult möödusid väga hästi (ja kiirelt). Oli tore sugulasi näha. Varsti jälle!

Mõned asjad, mida juba igatsesin: kodus dushi all olemist (põhimõtteliselt vee raiskamist), oma voodit, poolpaljalt ringikäimist, jalutamist ja liikumist (nüüd olid ju erilised söömapühad ja mina olen niivõrd laisk, et reisil olles tahan lebotada ja niisama häid toite ja maiustusi süüa) ning täielikku vaikust. 

Uusaastalubadusi ma endale ei teinud, tahan lihtsalt end rohkem liigutada ja aktiivselt lastega tegutseda.No comments:

Post a Comment