ARHIIV

11/12/2013

Mida rohkem teed, seda rohkem jõuad!

Kuidas on võimalik, et näiteks mõnel päeval nädala sees viin lapse kell 8 lasteaeda, käin vankriga jalutamas, käin dušši all, söön, käin poes, toon suurema lapse kell 12 lasteaiast, teen söögi ja kõige selle kõrvalt söödan ja kussutan veel beebit ka. Ja mõni teine päev on lausa saavutus kui end voodist püsti viitsin ajada. 

Olen küll seda meelt, et mida rohkem teen, seda rohkem jõuan. Eriti imelik, et nendel päevadel kui midagi ei tee, olen ikka väsinud kui mitte rohkem kui tavaliselt.

Mulle sobib selline elu, et teen endale võimalikult palju plaane valmis, siis on lihtsam end liikuma sundida, sest muidu ma oleks vist hirmus laiskuseuss ja passiks ainult kodus.

Täna oli ka päris tegus päev! 2 comments:

  1. Täpselt sama .Ilma ette planeerimiseta ma vist istuks ainult diivanil , laps kõrval kiikumas . Aga selline tegevus tegevuse otsa on hea . Kuid pean kurbusega tõdema, et ma olen 1 kuu jooksul ainult 1 korra väljas kärutamas käinud .. Muidu kärutan küll igapäevaselt , aga ainult poodi ja tagasi .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Praegu on tegelikult ikka maru jamad ilmad ka, oleks suvi, siis oleks rohkem tahtmist õue minna (ja vähem riietumist).

      Delete